Pejzaż językowy jako nośnik dziedzictwa kulturowego, na przykładzie miasta Poznania - Koszko, Marta (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Pejzaż językowy jako nośnik dziedzictwa kulturowego, na przykładzie miasta Poznania