Przestrzeń jako nośnik tożsamości narodowej w Pielgrzymce mojéj duszy Víctora Balaguera - Łuczak, Barbara (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Przestrzeń jako nośnik tożsamości narodowej w Pielgrzymce mojéj duszy Víctora Balaguera