Piękne tancerki, fanatyczne wielbicielki, cierpliwe wychowawczynie – kobiety w barwnym świecie teatru kabuki okresu Edo - Piechowiak, Anna; Żeromska, Estera (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Piękne tancerki, fanatyczne wielbicielki, cierpliwe wychowawczynie – kobiety w barwnym świecie teatru kabuki okresu Edo