Recenzja apologetyczna publikacji wydziałowej pt. Scripta manent – res novae, przygotowanej na okoliczność 25-lecia istnienia Wydziału Neofilologii UAM (1988–2013) - Puppel, Stanisław (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Recenzja apologetyczna publikacji wydziałowej pt. Scripta manent – res novae, przygotowanej na okoliczność 25-lecia istnienia Wydziału Neofilologii UAM (1988–2013)