Automatyczne metody ekscerpcji neologizmów, czyli słowotwórstwo faktograficzne - Wierzchoń, Piotr (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Automatyczne metody ekscerpcji neologizmów, czyli słowotwórstwo faktograficzne