Specyfika komputerowego tłumaczenia tekstów religijnych na przykładzie Koranu - Łacina, Jerzy (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Specyfika komputerowego tłumaczenia tekstów religijnych na przykładzie Koranu