Różnorodność tematyczna twórczości poety irackiego Muhammada Mahdi al-Gawahiriego - Abbas, Adnan (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Różnorodność tematyczna twórczości poety irackiego Muhammada Mahdi al-Gawahiriego