Dychotomia „sztuczny” i „naturalny” z perspektywy języka międzynarodowego Esperanto - Sakaguchi, Alicja (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Dychotomia „sztuczny” i „naturalny” z perspektywy języka międzynarodowego Esperanto