Poszukiwania autobiograficzne w literaturze niemieckojęzycznej ostatniego ćwierćwiecza - Grzywacz, Małgorzata (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Poszukiwania autobiograficzne w literaturze niemieckojęzycznej ostatniego ćwierćwiecza