Awangarda rumuńska w pierwszych dziesięcioleciach minionego wieku w prasie epoki - Hryhorowicz, Zdzisław (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Awangarda rumuńska w pierwszych dziesięcioleciach minionego wieku w prasie epoki