Litwa na osi Wschód-Zachód. Z problematyki kulturalnej na łamach kwartalnika Lithuania - Mianowska, Joanna (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Litwa na osi Wschód-Zachód. Z problematyki kulturalnej na łamach kwartalnika Lithuania