Wizerunek władcy w kronikach średniowiecznych. Na przykładzie Bolesława Chrobrego i Włodzimierza Monomacha - Wilczyńska, Małgorzata (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Wizerunek władcy w kronikach średniowiecznych. Na przykładzie Bolesława Chrobrego i Włodzimierza Monomacha