Tworzenie międzynarodowych języków pomocniczych na tle rozwoju językoznawstwa ogólnego - Sakaguchi, Alicja (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Tworzenie międzynarodowych języków pomocniczych na tle rozwoju językoznawstwa ogólnego