Perspektywa funkcjonalna zdania a gramatyka genetyczna: próba pojednania - Tajsner, Przemysław (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Perspektywa funkcjonalna zdania a gramatyka genetyczna: próba pojednania