Tancerza pisanie ciałem: kaligraficzne tańce yunmen wuji (Cloud Gate Dance Theatre) - Łabędzka, Izabella (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Tancerza pisanie ciałem: kaligraficzne tańce yunmen wuji (Cloud Gate Dance Theatre)