Współpraca Iwana Franki z periodyką polską. Co znaczy słowo w publicystyce (na materiałach publikacji I. Franki w czasopismach polskich) - Kapanaiko, Iryna (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Współpraca Iwana Franki z periodyką polską. Co znaczy słowo w publicystyce (na materiałach publikacji I. Franki w czasopismach polskich)