Droga do poznańskiej rumunistyki (Refleksje z okazji jubileuszu 50-lecia) - Misterski, Henryk (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2019)
Droga do poznańskiej rumunistyki (Refleksje z okazji jubileuszu 50-lecia)