Den første samnorskorganisasjonen 100 år – “Stlandsk reisning” blei stifta 1916 - Jahr, Ernst Håkon (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Den første samnorskorganisasjonen 100 år – “Stlandsk reisning” blei stifta 1916