Wielokulturowe Inflanty Polskie. Cześć II: Literatura polsko-inflancka - Zajas, Krzysztof (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Wielokulturowe Inflanty Polskie. Cześć II: Literatura polsko-inflancka