Teatr jednego aktora, czyli szekspirowski monolog w Ryszardzie III - Stępkowska, Agnieszka (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Teatr jednego aktora, czyli szekspirowski monolog w Ryszardzie III