Układ twarzy i gestosfery w kontekście konfliktu komunikacyjnego w komunikacji bezpośredniej - Puppel, Joanna (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Układ twarzy i gestosfery w kontekście konfliktu komunikacyjnego w komunikacji bezpośredniej