Barokowi trubadurzy czyli jak tłumaczyć średniowieczną poezję okcytańską na język polski - Loba, Anna (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Barokowi trubadurzy czyli jak tłumaczyć średniowieczną poezję okcytańską na język polski