Film japoński idzie na wojnę. Ustawa filmowa z 1939 roku i jej wpływ na kinematografię Japonii - Świrkowski, Andrzej; Żeromska, Estera (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Film japoński idzie na wojnę. Ustawa filmowa z 1939 roku i jej wpływ na kinematografię Japonii