Język, języki czy właściwości językowe członków wspólnot komunikatywnych w przedmiocie badań lingwistycznych? - Wąsik, Zdzisław (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Język, języki czy właściwości językowe członków wspólnot komunikatywnych w przedmiocie badań lingwistycznych?