SEVERO SARDUY – Wielka rzeka pisania. Dyskurs pustki, dyskurs „rozkwitający” - Stawicka-Pirecka, Barbara (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
SEVERO SARDUY – Wielka rzeka pisania. Dyskurs pustki, dyskurs „rozkwitający”