Korea w kręgu zainteresowań Instytutu Językoznawstwa Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Bańczerowski, Jerzy (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Korea w kręgu zainteresowań Instytutu Językoznawstwa Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu