List do Henryka II Brunona a Ligurinus Gunthera w kontekście konsekwencji kulturowych i politycznych - Papiór, Jan (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
List do Henryka II Brunona a Ligurinus Gunthera w kontekście konsekwencji kulturowych i politycznych