Wstępna charakterystyka fonetyczna mowy wybranej grupy dzieci niesłyszących - Łobacz, Piotra (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Wstępna charakterystyka fonetyczna mowy wybranej grupy dzieci niesłyszących