Solo czy w duecie: zasadność pracy w parach w eksperymentalnych badaniach nad procesem przekładu - Pisarska, Alicja (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Solo czy w duecie: zasadność pracy w parach w eksperymentalnych badaniach nad procesem przekładu