O procesach w zasobie leksykalnym współczesnej ruszczyzny (z uwzględnieniem przysłówków) - Sitarski, Andrzej (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
O procesach w zasobie leksykalnym współczesnej ruszczyzny (z uwzględnieniem przysłówków)