Zjednoczona Europa Języków Narodowych: rozważania o istocie i wadze relacji język-kultura z perspektywy językoznawcy kognitywnego - Turewicz, Kamila (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Zjednoczona Europa Języków Narodowych: rozważania o istocie i wadze relacji język-kultura z perspektywy językoznawcy kognitywnego