Czy dzieło otwarte poddaje się analizom strukturalistycznym? Koncepcja rekonstrukcji analizy wymiarowej - Wierzchoń, Piotr (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Czy dzieło otwarte poddaje się analizom strukturalistycznym? Koncepcja rekonstrukcji analizy wymiarowej