Koncepcja automatyzacji klasyfikacji rzeczownika języka staro-cerkiewnosłowiańskiego w grupy deklinacyjne - Wierzchoń, Piotr (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Koncepcja automatyzacji klasyfikacji rzeczownika języka staro-cerkiewnosłowiańskiego w grupy deklinacyjne