Dychotomizacja tematyczno-desinencjonalna w świetle algorytmicznej koncepcji opisu deklinacyjnego - Wierzchoń, Piotr (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Dychotomizacja tematyczno-desinencjonalna w świetle algorytmicznej koncepcji opisu deklinacyjnego