Piękno a muzyka. Przyczynek do rozważań na temat związku między pięknem a prawdą - Dyrlica, Małgorzata (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Piękno a muzyka. Przyczynek do rozważań na temat związku między pięknem a prawdą