Kategoria estetyczna yūgen: tajemnicze piękno w klasycznym teatrze japońskim - Tsuda, Terumici (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Kategoria estetyczna yūgen: tajemnicze piękno w klasycznym teatrze japońskim