Piękno "Na wspak" – przyczynek do tematu o pięknie w ujęciu dekadentyzmu - Ciszek, Hanna (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Piękno Na wspak – przyczynek do tematu o pięknie w ujęciu dekadentyzmu