Dostojewowska koncepcja piękna w kontekście idei bogoczłowieczeństwa - Kropaczewski, Krzysztof (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Dostojewowska koncepcja piękna w kontekście idei bogoczłowieczeństwa