Praxis chrześcijańska a piękno, czyli dlaczego można mówić, iż Aleksy Karamazow jest „pięknym człowiekiem” - Bogusz-Tessmar, Paulina (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Praxis chrześcijańska a piękno, czyli dlaczego można mówić, iż Aleksy Karamazow jest „pięknym człowiekiem”