Liminalność natury Księcia Myszkina w kontekście boskiego piękna szwajcarskiej przyrody (na podstawie powieści "Idiota" F.M. Dostojewskiego) - Szymkowiak, Edyta (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Liminalność natury Księcia Myszkina w kontekście boskiego piękna szwajcarskiej przyrody (na podstawie powieści Idiota F.M. Dostojewskiego)