Analiza semantyczna pojęcia „Красота” (na podstawie tekstów „Żywej Etyki”) - Fedorushkov, Yury (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Analiza semantyczna pojęcia „Красота” (na podstawie tekstów „Żywej Etyki”)