Pulp Fiction jako encyklopedia pop kultury. Nieustanna filmowa prowokacja Quentina Tarantino w kontekście poetyki komiksu - Waligórska-Olejniczak, Beata (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2019)
Pulp Fiction jako encyklopedia pop kultury. Nieustanna filmowa prowokacja Quentina Tarantino w kontekście poetyki komiksu