Poezja zza krat. Щоб промінь волі не погас: вірші українських поетів у перекладі російською мовою Марка Каганцова – Чтоб луч свободы не погас: стихотворения украинских поэтов в переводе на русский язык Марка Каганцова, упоряд. і автор передмови Р. Кюнцлі, Українські технології, Львів 2015, cc. 576 - Korbicz, Halina (Slavia Occidentalis, 2016)
Poezja zza krat. Щоб промінь волі не погас: вірші українських поетів у перекладі російською мовою Марка Каганцова – Чтоб луч свободы не погас: стихотворения украинских поэтов в переводе на русский язык Марка Каганцова, упоряд. і автор передмови Р. Кюнцлі, Українські технології, Львів 2015, cc. 576