W nauce nie ma pożegnań – pamięci Profesora Jana Bocia (Aleksandra Szadok-Bratuń) - Szadok-Bratuń, Aleksandra (Studia Prawa Publicznego, 2019)
W nauce nie ma pożegnań – pamięci Profesora Jana Bocia (Aleksandra Szadok-Bratuń)