Christiaan Timmermans, Rozwój prawa administracyjnego w Europie: naturalna konwergencja czy narzucona jednolitość – kilka konkluzji - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Christiaan Timmermans, Developing Administrative Law in Europe: Natural Convergence or Imposed Uniformity – Some Concluding Observations, “Review of European Administrative Law” 2014, vol. 7, iss. 2 (by Agnieszka Narożniak)