W sprawie habilitacji w projektach założeń Prawa szkolnictwa wyższego (Ustawa 2.0) - Wojtczak, Krystyna (Studia Prawa Publicznego, 2019)
W sprawie habilitacji w projektach założeń Prawa szkolnictwa wyższego (Ustawa 2.0)