Aleksander Jakubowski, Sebastian Gajewski, Argument z linii orzeczniczej w orzecznictwie sądów administracyjnych, Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, Warszawa 2015, ss. 172, ISBN/ISSN: 978-83-235-1986-7. - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Aleksander Jakubowski, Sebastian Gajewski, Argument z linii orzeczniczej w orzecznictwie sądów administracyjnych, Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, Warszawa 2015, ss. 172, ISBN/ISSN: 978-83-235-1986-7.