Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Realizacja zadań publicznych przez jednostki samorządu terytorialnego. Teoria. Orzecznictwo. Praktyka”, Sandomierz, 21–23 maja 2017 r. - Ura, Paulina; Kubas, Ewa (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Realizacja zadań publicznych przez jednostki samorządu terytorialnego. Teoria. Orzecznictwo. Praktyka”, Sandomierz, 21–23 maja 2017 r.