Uwagi na tle wyroku Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Poznaniu z dnia 4 listopada 2016 r. (sygn. IV SA/Po 495/16) - Trela, Anna; Grzymisławska-Cybulska, Maria (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Uwagi na tle wyroku Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Poznaniu z dnia 4 listopada 2016 r. (sygn. IV SA/Po 495/16)