Marcin Princ, Standardy dobrej administracji w prawie administracyjnym, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2016 (opr. Paulina Jankowska) - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Marcin Princ, Standardy dobrej administracji w prawie administracyjnym, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2016 (opr. Paulina Jankowska)